Sådan tilslutter du et trådløst kort uden en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til din computer og den anden til en ledig port på din trådløse hub / switch.

2.

p> Slut et Ethernet-kabel til dit højhastigheds modem og den anden ende i 'Internet' porten på din trådløse hub / switch.

3.

Klik på 'Start' Programmer 'og åbne din internet browser. Indtast adressen til navet / kontakten (findes i brugsanvisningen), og følg skærmopsætningen for at konfigurere dit trådløse netværk - indlæsning af et netværkskode og sikkerhedskode.

4.

< p> Afbryd Ethernet-kablet fra computeren. Klik på ikonet for trådløs forbindelse i systembakken - det lille ikon med to computere overlejret over hinanden.

5.

Vælg 'Opret forbindelse til et netværk' og vælg dit netværk fra listen. Klik på 'Connect', indtast din sikkerhedskode og klik på 'OK' for at bruge dit trådløse kort på dit ikke-router-netværk.

Tilslutning af et trådløst kort til dit hjemmenetværk kræver typisk brug af en tilsvarende trådløs router, en enhed, der sender dit netværkssignal i hele hjemmet. Mens en router er den mest almindelige netværksenhed, kan du også bruge en trådløs hub / switch til at forbinde dit trådløse kort til dit hjemmenetværk. Dette tager normalt mindre end 20 minutter.