Hvad er Internet Security u0026 Acceleration?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning

ISA-serveren indeholder mange sikkerhedsfunktioner, hvilket er vigtigt for administratorer, der overvåger store netværk, og når der er brugere, der forbinder fjernadgang til netværket. ISA kan godkende og godkende forbindelser og sikre, at sikkerhedspolitikkerne er på plads, uanset hvor brugeren forbinder. ISA kan konfigureres til at tillade SSL (Secure Socket Layer) og VPN (Virtual Private Network) til interne servere og computere uden at lade netværket være åbent for udefrakommende angreb.

Funktioner

Internet Security and Acceleration server s Hovedfunktionen er at give en altomfattende netværkssikkerhed.Den har firewall-politikker, som kan angive hvilke forbindelser, der skal tillades, og hvilke som skal blokere.Den har en hjemmesidefiltreringsfunktion, der blokerer for netværksbegrænsede websteder. Adgang til fjernadgang kan indstilles oprette sikkert via korrekt autentificering. Interne websites og e-mails kan fås eksternt via SSL- eller VPN-forbindelser. Alle netværksaktiviteter registreres og overvåges af ISA-serveren.

Sådan virker det

ISA-serveren er normalt placeret mellem din internt netværk og internettet. Brugere passerer via ISA som en proxyserver, før de kan oprette forbindelse til internettet. Dette giver dig mulighed for at overvåge udgående trafik, og du kan konfigurere nogle websteder, der skal blokeres indefra netværket. Det kan også beskytte dit netværk mod eksterne trusler, da det virker som en barriere for dit netværk. Uden ordentlig godkendelse kan ingen få adgang til netværket udefra.

Ledelsesfunktioner

ISA-serveren giver netværksadministratoren en centraliseret styringskonsol, der implementerer sikkerhedspolitikker og overvåger netværket. Det genererer rapporter for trafik, der kommer ind og ud af netværket, konsoliderer firewalllogs og udbreder netværkssamlede politikker og konfiguration i en centraliseret konsol. ISA gør det nemmere at administrere netværkssikkerheden og -politikken, fordi den huser alt under ét system.

Overvejelser

Typisk problem, der hound ISA-serveren er for meget sikkerhed. Brugere bag ISA-servere eller forsøger at oprette forbindelse til netværk med en ISA-server nægtes undertiden forbindelsen, når de ikke skal være. Nogle programmer kan på grund af politikker, der udelukker eksekverbart indhold, ikke løbe. nogle gyldige websteder kan filtreres. Korrekt konfiguration af regler og politikker bør være på plads for at skabe balance mellem sikkerhed og funktionalitet i netværket. Internet Security and Acceleration (ISA) serveren er en sikkerheds gateway, der beskytter dit netværk mod interne og eksterne trusler. Den kan scanne og blokere potentielt skadelige filer og websteder ved at anvende tilpassede sikkerhedspolitikker og -filtre. Det kan stå som en proxy mellem dit netværk og internettet og også som en firewall, der kan blokere og forbyde uautoriserede fjernforbindelser til dit interne netværk.