Sådan bruges et trådløst AirCard på en stationær pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Instruktioner til USB trådløst modem

1.

Indsæt modemets USB-stik i en ledig USB-port på din pc. De fleste modemer har et lille LED-lys, der tænder når du er tilsluttet.

Klik på alle indstillingsdialoger, der dukker op, og læs og accepter vilkår og betingelser.

3.

Afbryd alle tidligere installerede netværkskabler, og åbn en internetbrowser for at kontrollere opsætningen af ​​det trådløse modem. Din internetforbindelse skal nu være klar til brug.

Instruktioner for ikke-USB-modem

< p> 1.

Kontroller etiket og stik på det trådløse modem for at afgøre, om det er et ExpressCard eller et PC Card. Hvis det ikke er angivet på etiketten, kan kortets type identificeres ved dets stik , der er placeret på den øverste tynde side af kortet. PC-kort kendetegnes af deres 68-polede dobbelt række af stik, derover er et guldbånd med otte studs. ExpressCards ligner PC-kort, men er lidt længere og har en 26-pin grænseflade uden guldbånd.

2.

Køb en USB-adapter til din tilsvarende korttype. Du kan finde billige modeller online eller hos en lokal elektronik butik. Da pc-kort er blevet mere og mere forældede siden 2003, kan det være svært at finde en PC-kort-til-USB-adapter. ExpressCard-to-PC-kortadaptere er dog stadig almindelige; Du kan tilslutte en ExpressCard-to-PC-kortadapter til en ExpressCard-to-USB-adapter for at give funktionaliteten til dit pc-kort.

3.

Indsæt dit kort i den brede slot af USB-adapteren og tilslut USB-stikket til din stationære pc.

4.

Klik på alle indstillingsdialoger, der vises, og læs og accepter vilkår og betingelser.

5.

Træk alle tidligere installerede netværkskabler ud, og åbn en internetbrowser for at kontrollere opsætningen af ​​det trådløse modem. Din internetforbindelse skal nu være klar til brug.

Tips og advarsler

  • Hvis din Windows-pc ikke registrerer det trådløse modem automatisk, skal du oprette en forbindelse manuelt ved at gå til Kontrolpanel u0026 gt; Netværks- og internetforbindelser u0026 gt; Konfigurer eller ændrer din internetforbindelse u0026 gt; Opsætning u0026 gt; New Connection Wizard.
  • Hvis du har et ikke-USB-modem med en etiket, der identificerer det som et CompactFlash-kort (CF), skal du følge de samme instruktioner for et pc-kort. forbindelsesledningerne er næsten identiske (CF-kort har 18 færre ben).
  • Hvis du købte et trådløst modem uden USB før 2004, er det nok et PC Card; ellers er det mere end sandsynligt et ExpressCard. Forvirrende er nogle trådløse modemmer beskrevet som en hybrid af de to; disse bruger ExpressCard-teknologi i en PC Card-skal og bør behandles som PC-kort til tilslutning.
  • Hvis din mobiltelefon har en dataplan for mobil internetadgang, kan du muligvis bruge den som en trådløs modem.
  • Mens det primært er designet til bærbare computere og andre mobile enheder, kan trådløse modemer, som f.eks. Sierra Wireless 'AirCard-datakort, forbinde en stationær pc til internettet. Denne løsning er praktisk, når din hjemmerouter holder op med at arbejde, eller hvis du tager skrivebordet på vej. Hvis du køber et trådløst modem, skal du vælge en med en USB-stik for at gøre det nemmere at oprette forbindelse til din pc. Hvis du allerede har et trådløst modem, der ikke er USB, så fortvivl du ikke kan købe en adapter til at overføre modemet til dit skrivebord.