Sådan installeres Netgear Wireless Cable Modem Gateway

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for computeren. Placer Netgear-gatewayen på et forhøjet sted, f.eks. En høj bogreol. Tilslut gatewayen.

Tilslut den ene ende af koaksialkablet fra din internetudbyder til gatewayen og den anden ende til din internetudbyders serviceindgang modem.

3.

Slut gatewayen til din computer. Brug enten et USB-kabel eller Ethernet-kablet, der følger med i de fleste Netgear gateway-pakker.

4.

Tænd for computeren. Hvis du bruger USB-kablet, skal du tænde for computeren og lade computeren genkende enheden og installere enhedsdriversoftwaren. Installer softwaren, der følger med Netgear gateway-emballagen, følg spørger. Tænd for Netgear-gatewayen.

5.

Log ind på Netgear gateway-konfigurationssiden. Åbn en internetbrowser, skriv 'http://192.168.0.1' citat) i adresselinjen og tryk på 'Enter'.

6.

Indtast brugernavnet og adgangskoden til Netgear gateway for at komme ind på Netgear-konfigurationssiden: 'superbruger' til brugernavnet, og 'kodeord' for adgangskoden (uden citater).

7

Indtast dine ISP-kontooplysninger under 'Netværkskonfiguration.' Klik på 'Anvend', når du er færdig.

Tips og advarsler

  • USB-kabelforbindelsesmetoden er udelukkende til Windows-computerbrugere.
  • Skift standard brugernavn og adgangskode, når du har adgang til gateway-konfigurationssiden for at sikre din gateway mod uautoriserede indtrængen.
  • Netgears trådløse kabelmodemer er overkommelige, nemme at installere og nemme at vedligeholde og tilbyder en række forskellige konfigurationer og tilpasninger. Netgears trådløse kabelmodemgateway giver dig mulighed for at forbinde flere computere til dit højhastighedskabel Internetforbindelse trådløst. Du skal få adgang til Netgear gateway-konfigurationssiden for at indsende dit kabelfirma 's medfølgende kontooplysninger. Netgears installationsproces er hurtig og nem.