Sådan øges opkaldshastigheden med gratis programmer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Forøg downloadhastigheden ved at downloade 'Download Accelerator Plus (DAP)' gratis software. DAP bruger flere forbindelser til at downloade en bestemt fil. Hvis en forbindelsestråd bliver langsom, forbinder DAP til en anden tråd for at maksimere downloadhastigheden. En anden fordel ved DAP er, at det giver dig mulighed for at planlægge dine downloads. Med andre ord kan du planlægge dine downloads på et tidspunkt, hvor du ikke surfer på nettet, som om natten, mens du sover. Dette vil også øge din browsinghastighed om dagen, da du bruger hele båndbredden til at surfe Internet.

2.

Forøg din opkaldshastighed med Windows Firewall-freeware. I modsætning til Download Accelerator er Windows Firewall forudinstalleret på din computer. Det er et vidunderligt værktøj til at optimere din opkaldsfunktion, da det blokerer uønskede eller ubrugte programmer, der bruger internettet, og ellers kunne miste den begrænsede båndbredde. Du kan finde 'Windows Firewall' under 'Kontrolpanel' i menuen 'Start'. Klik på den og sørg for at den er slået til.

3.

Forøg opkaldshastigheden med 'FlashGet' fri software. FlashGet deler dine downloadede filer i forskellige sektioner for at forhindre download statisk (forårsaget under download af en stor fil ) og dermed forbedre din downloadhastighed. FlashGet hjælper dig også med at prioritere dine downloads. Dette sikrer s, at du ikke overudnytter den begrænsede opkaldsbåndbredde, hvilket hjælper med at øge din browsinghastighed.

Dial-up Internet er langsommere end DSL eller bredbåndsforbindelser. En opkald bruger din telefonlinje til at oprette forbindelse til internettet. Det kan blive lidt frustrerende, når du bruger et opkalds netværk til at downloade bestemte filer eller gennemsøger rig og grafik på høj kvalitet på nettet. Heldigvis er der visse gratis programmer til rådighed for dig, der kan øge opkaldshastigheden og optimere dens ydeevne.