Sådan opretter du Computer Router Wiring

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find internetkablet, uanset om det forbinder din computer med internettet via opkald, DSL eller kabel. Tilslut dit modem til kablet. Hvis det er en opkalds- eller DSL-forbindelse, skal du blot slutte telefonkablet til modemets 'input' eller 'line in' -port. Hvis det er ledningstråd, skru kablet ledningen til kabelstikket på modemet.

2.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til 'line out' eller 'router' 'terminal på dit modem. Ethernet-kabel ligner den samme ledning, du tilslutter din telefon til væggen med kun med et større forbindelsesstykke, der ikke passer ind i en standard telefonstik. Stik den anden ende ind i routerens 'input' eller 'line in' port

3.

Tilslut både router og modem. Nu vil din ledningsskema se sådan ud: væg, modem, router og derefter trådløst signal ud til dine computere. Hvis du bruger et kablet Ethernet-kort, ville skematikken gå: væg, modem, router, trådløs forbindelse til din Ethernet-adapter (normalt tilsluttet en stikkontakt i nærheden af ​​din computer eller til en USB-port på din computer) og derefter et Ethernet-kabel fra Adapteren til computeren.

4.

Sørg for, at både routeren og modemet er tændt.

5.

Genstart computeren om nødvendigt.

6.

Opret forbindelse til internettet som normalt.

Tilslutning af din computer til et trådløst netværk kan være en yderst befriende oplevelse. Du er ikke længere bundet til et sted, og du er fri til at rejse hvor som helst inden for det område, din router's trådløse signal dækker. Rutere er også tilfældigvis din største sikkerhedskilde, når du surfer på nettet trådløst. En korrekt sikret og passwordbeskyttet router kan holde dine oplysninger sikre mod identitetstyve, hackere og nysgerrige øjne.