Sådan oprettes en forbindelse til en anden pc til sikkerhedskopiering

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut krydskabelskabet til netværksportene på hver computer.

2.

Genstart hver computer. Klik på 'Start', højreklik på 'Computer' og vælg 'Egenskaber'. Vælg 'Skift indstillinger' i afsnittet Computer Name, klik på 'Change' og indtast 'BACKUP' i arbejdsgruppen. Gør dette på begge computere.

3.

Klik på 'Start', skriv 'Netværk og deling' i søgefeltet og tryk 'Enter'. Klik på 'Administrer netværksforbindelser', højreklik på dit netværkskort, se 'Fil og printerdeling' og klik på 'OK'. Gør dette på begge computere.

Klik på 'Start', skriv 'Netværk og deling' i søgefeltet, tryk 'Enter', vælg 'File Sharing' og vælg 'På.' Vælg 'Password Protected File Sharing' og vælg 'Off'. Gør dette på begge computere.

5.

Højreklik på 'Start' på den anden computer. Klik på 'Udforsk'. Højreklik på 'C' drevet og vælg 'Del'.

Oprettelse af en midlertidig netværksforbindelse mellem to computere er en god plan for at lette backupindsatsen, så du kan overføre data til harddisken på den anden pc. Udfør dette ved at oprette en crossover-netværksforbindelse med fildeling. Dette giver dig mulighed for at skrive til harddisken på den anden computer, sikkerhedskopiere dine vigtige filer og data på mindre end 30 minutter.