Sådan tilsluttes et Ethernet-kabel til opkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug et almindeligt telefonkabel til at forbinde dit modem til en telefonlinje. Indsæt den ene ende af kablet i 'Line in' -porten på opkaldsmodemet. Sæt den anden ende i en telefonstikkontakt. Hvis du bruger et eksternt modem, skal du tilslutte det til en strømkilde. Vent til de gule lys begynder at blinke.

2.

Find en opkaldsrouter. Disse er ikke let tilgængelige, i modsætning til bredbånds- eller DSL-routere. Dit bedste bud er at bestille det online fra websteder som Amazon, eBay eller Buy.com. Sørg for, at opkaldsrouteren har en 'RS232-port', som gør den kompatibel med et eksternt modem.

3.

Brug et Ethernet-kabel til at forbinde opkaldsrouteren med dit opkaldsmodem. Indsæt den ene ende af dit første Ethernet-kabel til porten, der siger 'Output' på modemet. Indsæt den anden ende i porten, der siger 'Input' på din opkaldsrouter. Tænd for routeren, og vent indtil de gule lys begynder at blinke.

4.

Brug det andet Ethernet-kabel til at forbinde din computer til routeren. Indsæt den ene ende i 'Ethernet' -porten på din bærbare computer eller på skrivebordet. Indsæt den anden ende i en af ​​de åbne porte på din router.

5.

Start computeren. Klik på 'Kontrolpanel' i menuen Start. Klik på 'Netværk og internetforbindelser', og vælg derefter 'Netværksforbindelser.' Find opkaldsforbindelsen og tryk 'Connect'. Indtast adgangskode, hvis din opkaldsadgang er adgangskodeaktiveret.

Ethernet-kabel er et netværkskabel, som bruges til at forbinde din computer til en router eller et modem. Det bruges mest i bredbånds- eller DSL-miljøer. Opkaldsmodemer bruger typisk almindelige telefonlinjer. Men hvis du vil bruge et Ethernet-kabel til din opkaldsforbindelse, skal du bruge en opkaldsrouter. Dette giver dig mulighed for at dele din opkaldsforbindelse med flere brugere. Bemærk, at deling af en allerede langsom opkaldsforbindelse yderligere nedsætter din browsinghastighed eller downloadhastighed.