Sådan bruger du en Nokia-mobiltelefon som modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et mobildatakabelforbindelsessæt. Dette er blot et sæt kabler, der forbinder din mobiltelefon til din computer via USB, så de kan kommunikere med hinanden. Du kan normalt købe disse på din lokale mobiltelefon eller computer butik. Du kan også købe dem online. I 2010 koster de mellem $15 og $30.

2.

Slut USB-enden af ​​kablet til din computer og den anden ende i bunden af ​​din telefon.

3.

Start din pc, og du får en besked, der siger 'Ny hardware fundet.' Når det vises, skal du klikke på 'Har disk' og derefter klikke på 'Gennemse'. Indsæt den cd-rom, der fulgte med dit kabelsæt, og klik på 'Næste'. Følg anvisningerne for at fuldføre installationen, og når den er færdig, klik på 'Afslut'.

4.

Klik på 'Start' -menuen på din pc og gå til 'Netværk' og derefter 'Netværk og opkaldsforbindelse.' Der er øverst en fane, der siger 'Netværk og delingscenter', klik på den. venstre side af skærmen vil du se et link, der siger 'Opsætning af forbindelse eller netværk'.

5.

Vælg 'Opsætning af opkaldstilslutning.' Indtast brugernavn og adgangskoder værdier. Dette vil variere afhængigt af din mobiltelefon service, men de fleste i USA bruger 'Guest' (uden citater) til både brugernavn og pass ord. Hvis de ikke arbejder, så tjek med din operatør. Der er ofte instruktioner på firmaets hjemmeside.

6.

Indtast telefonnummeret. Igen kan dette variere afhængigt af din service, men nedenunder er tallene for nogle af de største amerikanske luftfartsselskaber. u0026 Nbsp;Cingular / AT u0026 T: * 99 *** 2 # eller * 99 # (prøv begge). u0026 Nbsp;

Verizon: # 777 u0026 nbsp;

Sprint: # 777 u0026 nbsp;

Hvis du ikke bruger en af ​​disse tjenester, skal du kontakte din mobiludbyder eller gå til webstedet for at få yderligere oplysninger.

7.

Opret et navn for forbindelsen, sådan som 'Nokia Mobile', og klik på 'Gem'.

Klik på forbindelsen for at åbne den og klikke på fanen 'Dial'. Vent i et par sekunder, og det vil oprette en forbindelse til internettet. Når det er tilfældet, skal du åbne webbrowseren eller e-mail-programmet på din computer, og du kan nu surfe, som du normalt ville.

Nogle gange er du væk hjemmefra, har brug for en internetforbindelse, men der er bare ikke en Wi-Fi-cafe i nærheden. Hvis du har en Nokia-mobiltelefon, kan du nemt bruge det som modem. Selv om det ikke vil give dig så hurtig en forbindelse som et DSL modem vil, vil det give tilstrækkelig båndbredde til at tjekke e-mail og surfe på internettet.