Sådan indstilles en Linksys adgangskode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser.

2.

Skriv IP-adressen på din Linksys-router i URL-boksen. Som standard vil IP-adressen være 192.168.1.1, medmindre du har ændret den.

3.

Tryk på u0026 ldquo; Enter. u0026 Rdquo; Du kan nu blive bedt om et brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke er det, skal du springe over det næste trin.

4.

Skriv brugernavnet og adgangskoden til din Linksys-router i de rigtige felter. Standardbrugernavnet og adgangskoden til routeren findes på klistermærket på bunden af ​​Linksys-routeren. Tryk på knappen, der er mærket 'Log ind.'

5.

Klik på fanen øverst på siden, der er mærket 'Administration'.

6.

Indtast det ønskede kodeord i tekstfelterne ud for u0026 ldquo; Password u0026 rdquo; og u0026 quot; Indtast for at bekræfte. u0026 rdquo;

7.

Klik på knappen, der er mærket u0026 ldquo; Gem indstillinger. u0026 rdquo; Dette vil nulstille routeren og indstille adgangskoden.

Adgangskode, der beskytter din Linksys-router, forhindrer folk i at få adgang til dit internet, medmindre de kender dit kodeord. Dette øger i høj grad sikkerheden på dine computere og alle de oplysninger, du sender til og fra internettet. Det er en af ​​de enkleste foranstaltninger, du kan tage for at beskytte dine oplysninger.