Sådan installeres IIS på Windows XP OS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Tilføj eller fjern programmer' for at åbne en liste over programmer, der er installeret på din maskine.

2.

Klik på 'Tilføj / fjern Windows komponenter' for at åbne en liste over Windows -specifikke komponenter. Marker afkrydsningsfeltet 'Internet Information Services'.

3.

Klik på 'Næste' for at installere IIS-komponenten. Klik på 'Afslut' på afslutningsskærmen. For at kontrollere, at IIS er installeret, skal du klikke på Windows 'Start' -knappen og vælge 'Programmer'. Klik på 'Administrative værktøjer' og klik på genvejen mærket 'Internet Information Services Manager.' Dette åbner IIS-konsollen.

Internet Information Services (IIS) giver dig mulighed for at teste dine websider på din personlige Windows XP-maskine. IIS-tjenesten er ikke installeret som standard på din Windows XP-maskine, så du skal installere den efter at operativsystemet er indlæst. IIS-tjenesten vises i listen over valgfrie Windows-komponenter i afsnittet 'Tilføj / fjern programmer' i Kontrolpanel. Når den er installeret, kan du bruge din maskine som webhost og se en webside fra din browser.