Sådan installeres den rigtige VNC-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg RealVNCs websted og download RealVNC Free Edition for Windows-softwaren. Du skal registrere dig på hjemmesiden for at downloade installationsfilen, som indeholder både server og klient software. Sørg for at vælge den eksekverbare version af filen (* .exe) i stedet for den komprimerede version (* .zip). Denne fil og disse anvisninger gælder for Windows 7, Windows Vista og Windows XP.

2.

Dobbeltklik på den downloadede installationsfil, og vælg 'Kør. u0026 Rdquo; Klik på u0026 ldquo; Ja u0026 rdquo; hvis du bliver bedt om, om du vil tillade programmet at foretage ændringer på din computer.

3.

Klik på u0026 ldquo; Next u0026 rdquo; på den første opsætningsskærm. På den anden opsætningsskærm vælges den radiale knap ved siden af ​​u0026 ldquo; Jeg accepterer aftalen u0026 rdquo; for at angive, at du accepterer softwarens licensvilkår, og vælg derefter Næste. u0026 rdquo;

4.

Vælg u0026 ldquo; Next u0026 rdquo; for at vælge standard installationsmappe, medmindre du har en specifik grund til at ændre installationsbanen.

5.

Klik for at fjerne afkrydsningen ud for VNC Client på skærmen Vælg komponenter. Forlad checken ud for VNC Server på plads. Vælg u0026 ldquo; Næste, u0026 rdquo; derefter u0026 ldquo; Næste u0026 rdquo; igen.

6.

Vælg dine foretrukne installationsindstillinger i vinduet Vælg yderligere opgaver. Bemærk, at aktivering af servicefunktion betyder, at computeren altid vil være tilgængelig for fjernadgang, mens den er tændt, uanset om nogen aktivt bruger computeren. Klik på u0026 ldquo; Næste. u0026 Rdquo;

7.

Klik på u0026 ldquo; Installer u0026 rdquo; at starte installationsguiden. Du bliver bedt om at konfigurere RealVNC Server til at kræve en adgangskode til fjernadgang. Vælg et stærkt kodeord, f.eks. En streng med otte små bogstaver eller tal og mindst et specielt tegn, som et udråbstegn eller et dollarskilt.

Vælg

Vælg u0026 ldquo ; OK u0026 rdquo; når du har valgt et kodeord, så u0026 ldquo; OK u0026 rdquo; en gang til. Vælg u0026 ldquo; Next u0026 rdquo; og derefter u0026 ldquo; Afslut. u0026 rdquo; Din installation af RealVNC Server er afsluttet.

Tips og advarsler

  • Se brugervejledningen til RealVNC Server på udviklerens websted for avancerede konfigurationsindstillinger.
  • Husk at du ikke kan tilslutte fjernbetjeningen til din computer, når den er slukket. Du vil muligvis deaktivere eller omkonfigurere eventuelle gældende Energy Star-indstillinger, der slukker computeren efter en indstillet periode med inaktivitet.
  • Hold din RealVNC Server-adgangskode fortrolig og skift den regelmæssigt for at beskytte din computer mod uautoriseret adgang.
  • Enhver, der regelmæssigt bruger mere end en computer eller er ansvarlig for at opretholde et antal computere, ved, hvordan ubelejligt det kan være at have brug for en fil på din hjemmecomputer, når du er på arbejde eller omvendt. RealVNC Server er et program, der, når det bruges sammen med RealVNC viewer software, giver dig mulighed for at oprette forbindelse til den eksterne computer, hvor RealVNC Server er installeret og bruge den computer som om du sad foran den.