Sådan installeres et bedste datamodem i en Compaq-computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af Compaq-computeren, fjern derefter sidepanelet for at få adgang til indersiden. Fjern de to skruer, der holder sidepanelet bag på computeren, og skub derefter panelet mod bagsiden af ​​computeren, hvilket vil sikre panelet ubeskyttet fra sagen. Fjern panelet.

2.

Skru eller sluk metalfyldningen til PCI-slidserne. På bagsiden af ​​computeren er der flere vandrette metalspalter og på den anden side af disse metalspalter (inde i computeren) er der metalfyldstoffer, der dækker spalterne. Disse fyldstoffer skrues til sagen med en enkelt skrue, eller i nogle tilfælde er de aldrig blevet løsnet fra sagen. Fjern skruen, og fjern derefter fyldstofet. Hvis der ikke er nogen skrue, skubbe metalfyldstofet ind og ud af computeren, indtil det går i stykker.

3.

Indsæt BestData-modemet i PCI-slot på computer svarende til metal fyldstof du lige fjernet. Metalfyldningerne står op med de vandrette slots på bundkortet. Modemet har den ene side, der har modemstikkene, som kan betragtes som bagsiden af ​​kortet. Modemet har også den ene side af kortet, der er fladt og en anden side, der har faner, der stikker ud af det. Placer modemmet i computeren med modemstikkene på bagsiden af ​​computeren, så siden med fanerne går ind i bundkortets PCI-stik. Skub forsigtigt ned på kortet for at sætte kortet helt fast i spalten.

4.

Skru PCI-kortet til sagen. Bagsiden af ​​PCI-kortet (siden med modemstikkene) har en flig med et skruehul. Dette skruehul justerer sig med skruehullet på sagen. Placer skruen på denne placering.

5.

Udskift sidepanelet på computeren og skru det ind for at sikre det.

Compaq-computere bruger ligesom mange computere PCI-slots til at forbinde add-on-kort til bundkortet. En type tilføjelseskort er et modem, som gør det muligt for computeren at ringe til et nummer enten for at foretage et opkald eller oprette forbindelse til internettet. BestData fremstiller forskellige typer modemer. Den eneste af disse modemmer, der kan installeres i en computer, er imidlertid 56K Modem PCI-kortet. 56K-modemet kan oprette forbindelse til internettet med højst 56,6 Kbps og er en lavhastighedsforbindelse til 'opkald'.