Sådan opsættes IIS på Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' i Windows-proceslinjen, og klik på 'Kontrolpanel' for at åbne en liste over værktøjer.

2.

< p> Dobbeltklik på ikonet 'Tilføj eller fjern programmer'. Dette viser de programmer, der er installeret på din maskine. Klik på knappen 'Tilføj / fjern Windows-komponenter' for en liste over Windows-specifikke programmer, der er installeret på maskinen.

3.

Marker afkrydsningsfeltet mærket 'Internet Information Services ) 'og klik på' Næste '. Dette installerer tjenesten på din maskine.

4.

Åbn din webbrowser. Skriv 'http: // localhost' i adresselinjen. En standard IIS-webside vises. Dette lader dig vide, at IIS er installeret og konfigureret til at være vært for websites på din computer.

Internet Information Services (IIS) giver din Windows-maskine mulighed for at være vært for websites. IIS er vært for .NET-sider, som er Microsoft-kodende sider, der bringer dynamisk indhold til internettet. Før du kan være vært for disse websider, er IIS-installationen påkrævet. IIS-softwaren er en valgfri installation tilgængelig via Windows Kontrolpanel. Når tjenesten er installeret, kan du være vært for et hvilket som helst C #, VB.NET eller C ++-websted på din computer.