Sådan sender du en fax med DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Scan det dokument, du vil faxe til din computer, og gem det som en PDF- eller DOC-fil. Din scanners software vil have mulighed for at eksportere de filer, du scanner som PDF-filer, så det er den ideelle mulighed. Men det er også fint.

2.

Gå online og Besøg et af følgende websteder: FaxZero, eFax eller MyFax (se Resources). Processen til at bruge disse tre hjemmesider er den samme, og tjenesten er gratis.

3.

Type Dit navn, e-mail-adresse og modtagerens faxnummer i de relevante felter. Der vil være et felt med en 'Gennemse' knap ved siden af ​​det; tryk på 'Gennemse' knappen og find den fil, du scannede eller oprettet tidligere. Dobbeltklik på filen for at udfylde feltet automatisk.

4.

Indtast bekræftelseskoden i det relevante felt. Du finder koden i en boks i nærheden af ​​feltet; dette bruges til at bekræfte, at du er et menneske, der forsøger at sende en rigtig fax. Klik på knappen 'Send'.

5.

Kontroller din e-mail for en bekræftelsesemail fra det websted, du brugte. E-mailen vil indeholde et link, du skal klikke for at sende faxen. Når faxprocessen er færdig, modtager du en anden e-mail, der bekræfter overførslen.

Hvis du har en DSL eller en anden bredbåndsinternetforbindelse i dit hjem, kan du sende en fax gratis uden brug af en faxmaskine. Nogle websites - herunder eFax, MyFax og FaxZero - giver dig mulighed for at sende faxer til gratis, og alle tre er nemme at bruge. Alt du behøver er en scanner eller et tekstbehandlingsprogram til at oprette det dokument, du vil sende. Med de rigtige værktøjer er det nemt at sende faxer via din DSL-forbindelse.