Sådan tilslutter du satellit-internet til en trådløs installation af hjemmet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ring til firmaet efter eget valg for at komme ud og installere satellitten og levere et modem. Bygninger og træer kan forstyrre satellitets evne til at sende og modtage signal. Det skal også være perfekt justeret for at fungere ordentligt. Det kan være nødvendigt at skære ned grene eller træer, inden du installerer satellitten.

2.

Træk modemet og routeren i. Forbind dem med en Ethernet-kabel. Hvis du bruger en ny router, skal du tilslutte routeren til modemet. Sæt modemet i en stikkontakt, og tilslut derefter routeren. Ved at tilslutte modemet i første aktiveres hvert enkelt udstyr til at registrere signalet. Med en ny router skal du følge instruktionerne i routerens boks. Fjern Ethernet-ledningen, der forbinder routeren og computeren. Hvis du ikke har en router, skal du slutte modemet til computeren med en lang Ethernet-ledning.

3.

Højreklik på computerikonet, der viser status på forbindelsen. Vælg 'Opret forbindelse til et netværk.' Vælg din internetforbindelse og tryk på 'Connect.' Marker 'Gem dette netværk' og derefter 'Luk'. Gentag på hver computerforbindelse.

Satellit Internet bragte højhastigheds-internet til masserne, hvilket gør det muligt for folk på fjerntliggende steder adgang til verdensomspændende web. Dette skaber satellitfølsomhed til skydekke, vind og storme. Stærke vind kan beskadige satellit og / eller tvinge skålen ud af justering. Generelt opnår satellitforbindelser ikke de samme høje hastigheder som DSL eller kabel. Disse svagheder falder ved vejen, fordi satellit på mange steder er den eneste form for højhastigheds internetforbindelse.