Sådan downloades High Definition Musikvideoer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til et websted, hvor der er en high definition musikvideo, som du vil downloade. Kopier webadressen til high-definition musikvideo ved at trykke på 'Command + C' eller 'Cntrl + C'.

2.

Gå til et websted for videokonvertering, for eksempel , medieomformeren hjemmeside eller Zamzar hjemmeside (se links i ressourcer). Klik på knappen 'Enter URL' eller 'Web Address'. Indsæt webadressen i tekstfeltet, der vises under knappen ved at trykke på 'Kommando + V' eller 'Cntrl + V.'

3.

Tryk på knappen 'Næste' på websiden.

4.

Vælg 'MP4' eller 'AVI' i rullemenuen 'Fil' eller 'Filformat' på den webside, der er blevet vist. Tryk på knappen 'Næste'.

5.

Tryk på knappen 'Bekræft' eller 'Gå' eller 'Start' på den webside, der er blevet vist. Vent som en statuslinje fyldes op fra venstre mod højre. Tryk på knappen 'Næste', når fremdriftslinjen er fuldstændig fyldt.

6.

Tryk på knappen 'Download Link' eller 'Save Link' på den webside, der er vist.

7.

Navngiv high-definition musikvideoen i kolonnen 'Navn' øverst i vinduet, der er vist på skærmen. Vælg 'Desktop' fra rullemenuen 'Locations' i midten af ​​vinduet. Tryk på knappen 'Gem' nederst i vinduet.

Tips og advarsler

  • Internettrafik bliver lettere i weekenderne.
  • Forlad ikke videokonverteringswebstedet, før HD-musikvideoen er gemt på computerens harddisk.
  • High-definition musikvideoer, der findes på hjemmesider, er lavet til at blive set mens de er online, ikke downloadet til en computer til senere visning. Du kan downloade en high definition musikvideo fra en hjemmeside til din personlige visning ved at have en video konvertering website behandle musikvideoen først. Proceduren er ligetil og kræver ikke installation af software på computeren. En hurtig internetforbindelse foreslås på grund af den generelt store størrelse af en online high-definition musikvideo.