Sådan fejlfindes en Linksys WUSB54GS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket til Linksys WUSB54GS 'USB-kabel fra din computer og sæt det i igen for at sikre, at kablet blev tilsluttet korrekt. Prøv at indsætte kablet i en anden USB-port på din computer i tilfælde selve porten fungerer ikke.

2.

Tag stikket ud og sluk for din trådløse router. Vent 15 sekunder, og tænd begge enheder. Forsøg at få adgang til netværket eller gennemse et websted igen.

3.

Naviger til din computers 'Start' -menu og vælg 'Kontrolpanel'. Vælg linket 'System og sikkerhed' og klik på 'Enhedshåndtering', hvis du kører Windows 7.

4.

Klik på 'Netværksadaptere' og højreklik på Linksys WUSB54GS adapter. Vælg 'Afinstaller' og genstart computeren, efter at enheden er blevet afinstalleret korrekt.

5.

Klik på 'Næste', når vinduet 'Found New Hardware' vises på skærmen. Følg installationsanmodningerne for at geninstallere WUSB54GS-enhedsdriveren.

6.

Kontroller, at du er tilsluttet et netværk, hvis du stadig oplever problemer. Højreklik på knappen 'Netværk' i meddelelsesområdet nederst til højre på skrivebordet. Klik på navnet på det netværk, du vil bruge, og klik på 'Connect'.

Tips og advarsler

  • I Windows Vista er vinduet 'Enhedshåndtering' nås ved at klikke på 'Classic View' og 'Device Manager' i vinduet 'Control Panel'.
  • Problemet kan skyldes dine USB-porte, hvis adapteren fungerer på andre computere. Gå tilbage til vinduet 'Enhedshåndtering' og højreklik på posten til din USB-port. Vælg 'Afinstaller' og genstart computeren. Følg vejledningen 'Found New Hardware' igen, og prøv at bruge enheden for at se om USB-porten forårsagede problemet.
  • Linksys WUSB54GS trådløse adapter giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et trådløst netværk uden at skulle fysisk åbne din computer og installere et trådløst netværkskort. Så længe computeren har en fungerende USB-port, vil den kunne få adgang til den trådløse forbindelse. Der kan være flere forskellige årsager til problemet, hvis din computer ikke kan oprette forbindelse via WUSB54GS-adapteren. Fejlfinding af et problem med adapteren er en hurtig proces, der kun kræver kontrol af nogle få indstillinger.