Sådan finder du et gratis registreringsprogram

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug Brothersoft (se Referencer). Brothersoft er en database, der samler download links til både gratis og betalte programmer på internettet. Søgning på Brothersoft-arkiverne til et registreringsdatabase for registreringsdatabaser returnerer hundredvis af resultater. Bemærk, at hvis et 'Køb nu' -link er til stede, er et program ikke gratis. Men hvis der kun er et link 'Download nu', er programmet gratis, hvilket betyder det gratis.

2.

Brug CNET (se Referencer). Den elektroniske teknologi site CNET opretholder en database med software, der ligner konceptet til Brothersoft. Mange af programmerne i CNET databasen er bedømt på en femstjernet skala ved både redaktører hos CNET samt brugerne af webstedet. Find bare det registreringsprogram, du vil downloade og klik på linket 'Download nu' for at starte installationsprocessen på din computer.

3. < / p>

Brug Freeware Files (se Referencer). I modsætning til Brothersoft og CNET opretholder Freeware Files kun en database med programmer, der er freeware. Det betyder, at den fulde version af programmet altid er tilgængelig, og du behøver ikke bruge penge på det. Søg gennem databasen med software til dit ideelle registreringsprogram, læs produktbeskrivelser for at sikre, at du får noget, du 'Vær komfortabel med, og download et program ved at klikke på' Download Now. '

Et registreringsdatabasen fix computer program er en type software, der analyserer dit Windows-registreringsdatabasen og fjerner eventuelle fejl, den finder. Der er en bred vifte af programmer, som du kan betale for det vil gøre dette; Men der er også utallige gratis programmer online, der gør det samme. Hvis du prøver at finde et gratis registreringsdatabase til din computer, skal du bare vide, hvor du skal grave på internettet.