Sådan indstilles en bærbar computer, så andre kan ikke bruge signalet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn den internetbrowser efter eget valg.

2.

Åbn administratorområdet for din router ved at indtaste dens IP-adresse i adresse bar. Populære routere bruger forskellige IP-adresser for at få adgang til adminområdet. For eksempel bruger Linksys og Trendnet IP 192.168.1.1, bruger Belkin og US Robotics 192.168.2.1, og Netgear og D-Link bruger 192.0.1. Dette dækker de mest almindelige routere, men hvis du ikke er nævnt, skal du kontakte ejerens manual for at finde din router's IP-adresse.

3.

Se efter ' Sikkerhedsindstillinger 'fanen i adminområdet (normalt placeret under fanen' Wireless ') og sæt den til' WPA 'ved at rulle ned gennem de tre eller fire muligheder, der er tilgængelige for dig. WPA står for 'Wi-Fi Protected Access', hvilket betyder at du sikrer dit netværk i stedet for at lade det være offentligt tilgængeligt.

4.

Indtast et kodeord. Lige under kassen, der lader dig vælge WPA, skal der være et sted for dig at indtaste et kodeord. Hvis det ikke findes, skal du søge længere nede på siden. Hvis det ikke er på den pågældende side (alle administrationsområder er lidt forskellige), så søg efter en menu kaldet 'Password' eller 'Network Password'.

5.

Luk administratorsiden, og sluk ikke din bærbare computer, før den er færdig med at opdatere. Når først administratorsiden lukkes, vil ændringen af ​​adgangskoder være komplet. Det vil ikke tillade dig at Forlad denne side, indtil den er færdig med at opdatere indstillingerne. Afhængigt af computerens hastighed og din internethastighed kan dette tage overalt fra 1 til 5 minutter.

6.

Klik på ikonet for trådløs forbindelse i bakken, og find navnet på dit trådløse netværk. Hvis du ikke ændrede det, vil navnet enten være 'hjemme' eller navnet på din router, dvs. Linksys.

< p>

Tips og advarsler

  • For yderligere sikkerhed kan du deaktivere fjernforbindelser ved at vælge 'deaktiver' i menuen 'filtre'. Når du deaktiverer fjernforbindelser, tillader det ikke nogen computer - men den den er i øjeblikket tilsluttet - for at få adgang til routerindstillingerne. Dette forhindrer folk i at nulstille dit kodeord for at komme ind i netværket.
  • Deaktivering af logning er et andet trin, du kan beslutte at tage. Dette gøres ved at klikke på fanen 'log' og vælge 'deaktiver'. Dette holder din router i stand til at gemme oplysninger, der kan åbnes af alle, der får adgang til det.
  • Sikring af dit internet-signal er den mest effektive måde at holde hackere ude af adgang til de personlige oplysninger, der er gemt på den. Med identitetstyveri, der løber voldsomt, har et åbent netværk (også kaldet en åben trådløs forbindelse) i det væsentlige beslægtet med at aflevere dine oplysninger til disse digitale tyve. Alt, der rejser fra routeren til din computer, har evnen til at blive opsnappet. løsningen er at tilføje et kodeord til dit netværk. Når du har tilføjet et kodeord, kan kun de, der kender adgangskoden, få adgang til dit trådløse internet.