Sådan tilslutter du din bærbare og internetudbyder til en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Wired

1.

Slut et Ethernet-kabel til din kablede router.

2.

Find ISP-kortindgangen på bagsiden af ​​din bærbare computer. Denne indgang vil være i samme form som plastklipset på enden af ​​Ethernet-kablet fra Trin 1.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet fra Trin 1 til ISP-kortindgangen på din bærbare computer. Fordi du bruger en kabelforbundet internetforbindelse, er der ikke behov for yderligere opsætning. Windows bruger automatisk din internetforbindelse, og du kan nu surfe på nettet på din bærbare computer.

Trådløs

1.

Klik på knappen 'Wireless Network' til din bærbare computers digitale ur i skærmens nederste højre hjørne.

2.

Klik på navnet på det trådløse netværk, der genereres af den trådløse router, du vil oprette forbindelse til

3.

Klik på 'Connect' for at oprette forbindelse til netværket. Takket være dit internetudbyder-kort er din bærbare computer nu online og kan surfe på internettet.

Der er to typer computer routere - kablet og trådløst. Med kablet kan du tilslutte din bærbare computer til internettet via et Ethernet-kabel (som er et langt dataoverførselskabel designet udelukkende til dette formål), mens en trådløs router giver dig mulighed for at forbinde din laptop til internettet uden kablet. Den proces, du vil gå igennem for at tilslutte dit bærbare og internetudbyderkort til en router, afhænger af hvilken type router du bruger.