Sådan udskifter du modemet til en Toshiba Tecra A3-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Afbryd strømkablet fra din Tecra A3. Læg den bærbare computer med forsiden nedad på et skrivebord eller bord.

2.

Fjern batteriet fra din Tecra A3. Skub låseafbryderen til den ulåste stilling, og træk batteriet ud af den bærbare computer.

3.

Sæt en elektrostatisk afladningsrem på dit håndled og fastgør den anden ende til noget metal. Dette forhindrer statisk elektricitet i at beskadige de skrøbelige interne komponenter i din Tecra A3.

4.

Fjern modemdækslet. Modemdækslet på en Tecra A3 er placeret på bunden af ​​siden på den bærbare computerbase. Brug din Phillips hovedskruetrækker til at fjerne den enkelt skrue, der holder modemdækslet på plads og løft dækslet af den bærbare base.

5.

Fjern de to skruer, der holder modemkortet til bundkortet. Skub modemkortet ud og væk fra den bærbare computer for at fjerne det.

6.

Indsæt det nye modem og skub det forsigtigt, indtil det sættes fast på plads. Udskift modemdækslet og batteriet, og start din bærbare computer.

Tips og advarsler

  • Brug altid en elektrostatisk afladningsbælte, når du arbejder på alle computerkomponenter. Statisk elektricitet kan alvorligt beskadige computerens komponenter.
  • Et dårligt modem på din bærbare computer kan absolut ødelægge din produktivitet. Uden evnen til at oprette forbindelse til internettet eller et netværk, er din bærbare computer i det væsentlige en dyr skrivemaskine. Modemet i en Toshiba Tecra A3 bærbar computer er en af ​​de enkleste komponenter i din bærbare computer til at erstatte. Toshiba har bygget Tecra A3 på en sådan måde, at modemmet kan åbnes uden at skulle åbne hovedkroppen på den bærbare computer. Det eneste, der kræves, er en Phillips-skruetrækker til at være tilbage på internettet på ingen tid.