Hvordan kan jeg øge omfanget og styrken af ​​mit trådløse internet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt den trådløse router eller adgangspunktet til en central placering i dit hjem. Flyt signalet væk fra vægge, som kan bremse signalets styrke og lavere modtagestyrke. Brugere, der er tilsluttet det trådløse signal, vil se en markant forbedring i trådløs modtagelse.

2.

Hold den trådløse router væk fra metalarmaturer. Metal, gulve og vægge vil forstyrre radiosignalet. Jo tættere den trådløse router er på metal, jo svagere er det trådløse signal. Hold den trådløse router i et forhøjet område væk fra metalarmaturer. Flyt tættere på routeren, hvis det er muligt, for at øge den trådløse modtagelse.

3.

Brug en trådløs repeater. Trådløse repeater udvider og styrker det trådløse signal uden besværlige ledninger eller udstyr. Placer den trådløse repeater mellem din router og din computer. Den trådløse repeater vil relæere signalet til et større område, øge signalstyrken og øge modtagelsen af ​​dine trådløse enheder.

4.

Opgrader din bærbare computers trådløse adapter. routere giver effektiv signalstyrke, men den trådløse adapter i din notesbog eller desktop kan muligvis ikke modtage og sende datastrømme effektivt. Forbedre din notebooks modtagelse ved at købe en ekstern antenne med høj forstærkning. Linksys, Buffalo Technology og D-Link fremstiller eksterne antenner, der kan øge radiomodtagelsen. Kontroller ressourceafsnittet for links til kommercielle antenner og boosters.

5.

Skift den trådløse kanal på din router. Trådløse signaler udsendes i forskellige kanaler. Som en radiokanal kan nogle trådløse kanaler være tilstoppede eller være klarere end andre. I USA er de trådløse kanaler 1, 6 og 11. Tjek hver kanal ved at konfigurere din router via dens konfigurationsside. De trådløse enheder indstiller automatisk til den trådløse kanal, du vælger.

6.

Reducer trådløs interferens. Hvis der er tændt for mange trådløse signaler, kan din enhed få svært ved at nå signalet fra din router. Installer en trådløs hjemmetelefon, der bruger frekvenserne 5.8GHz eller 900MHz for at undgå radiointerferens.

Tips og advarsler

  • Ryd dine browserens cachelagrede filer. Cachelagrede filer er filer, som din browser samler, mens du surfer på internettet. Men cachelagrede filer kan bremse din browser og endda gøre det ubrugeligt. Gå til din browsers konfigurationsside og slet cachelagrede filer.
  • Det er nemmere end nogensinde at forbinde alle dine enheder til et internetnetværk. Med fremskridt inden for trådløs teknologi er det nemt at få mest muligt ud af dine computer- og trådløse behov. Ifølge Pew Internet har 34\% af internetbrugere logget på internettet med en trådløs internetforbindelse hjemme eller på kontoret. en optisk trådløs radiostyrke, der kan imødekomme dine browsing og teknologiske behov.