Sådan ændres et SSL-certifikat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og indtast skærmbilledet 'Indstillinger'. I Internet Explorer skal du klikke på 'Værktøjer' og 'Internetindstillinger'. I Mozilla Firefox skal du klikke på 'Værktøjer' og 'Indstillinger'. I Google Chrome klikker du på 'Tilpasning' og derefter 'Valg.'

2.

Åbn delen af ​​skærmen 'Indstillinger', som giver dig mulighed for at administrere indstillinger relateret til dine SSL-certifikater. I Internet Explorer skal du klikke på 'Indhold' og derefter 'Certifikater'. I Mozilla Firefox skal du klikke på 'Avanceret', 'Kryptering' og 'Se certifikater'. I Google Chrome klikker du på 'Under hætten' og derefter 'Administrer certifikater'.

3.

Klik på et SSL certifikat og klik på 'Rediger' knappen for at se dataene. Indtast eventuelle redigeringer, du vil gøre til oplysningerne i certifikatet. Klik på 'Gem' for at gemme dine redigeringer til dit SSL-certifikat.

Alle webbrowsere gemmer som standard en aktiv og opdateret database over SSL-certifikaterne fra de forskellige websteder, du besøger. Du kan se disse SSL-certifikater via din browsers kontrol eller ændre indholdet inde i dem, hvis du ønsker. Alle webbrowsere fungerer næsten ens, når det kommer til at ændre indholdet, der er gemt i et SSL-certifikat.