Sådan får du adgang til internettet trådløst via en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for din bærbare computerens trådløse funktionsknap. Dette kan findes øverst over tastaturet på de fleste computere eller langs venstre side på andre.

2.

Klik på 'Alle programmer' eller 'Programmer' afhængigt af din version af Windows.

3.

Klik på 'Opret forbindelse til.' Hvis du har en ældre computer, skal du klikke på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel' og dobbeltklikke på 'Netværk og internetforbindelser' og derefter klikke på 'Netværk og internetforbindelser'. Dobbeltklik på 'Trådløse forbindelser.'

4.

Dobbeltklik på det netværk, du vil oprette forbindelse til. Mange netværk vil være usikrede og kræver ikke et kodeord, men andre vil blive sikret og kræve en adgangskode. Hvis en adgangskode er påkrævet, skal du kontakte netværksadministratoren for at få den. Nogle trådløse tjenester kræver betaling for at bruge dem. Hvis dette er tilfældet, bliver du bedt om at få betalingsoplysninger, når tilslutning.

Tips og vent Rings

  • Nogle ældre laptops har ikke trådløse funktioner og kræver en trådløs adapter.
  • Nogle ældre computere har måske deres trådløse funktionsknap på forskellige steder. I så fald skal du kontakte brugervejledningen for at finde placeringen.
  • Forbind ikke til ukendte netværk. Dette kan muligvis medføre en sikkerhedstrussel.
  • Takket være trådløs teknologi er det nu muligt at bruge internettet gratis på mange Wi-Fi-hotspots på plads som biblioteker, boghandlere og hoteller. Denne mulighed gør det nemmere for folk at forbinde, især når de rejser. Adgang til internettet via en bærbar computer er let at gøre med det rette udstyr ved at følge et par enkle trin.