Sådan fjerner du en Microsoft Network Logon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din Microsoft domæneserver. Vælg 'Alle programmer' og klik på 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Active Directory-brugere og computere' for at åbne hovedkonsollen.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​domænenavnet for at udvide en liste over muligheder. Klik på 'Brugere' for at vise en liste over brugere, der er konfigureret på netværket.

3.

Højreklik på den bruger, du vil fjerne, og vælg 'Slet'. Klik på 'Ja' i bekræftelsesvinduet. Brugeren fjernes fra netværket.

Microsoft login-konti gemmes på domæneserveren i et værktøj kaldet 'Active Directory.' Active Directory gemmer brugerrettigheder, kontoprofiler, enheder og andre sikkerhedsaspekter af domænet. Når en bruger ikke længere er påkrævet på domænet, fjerner den fjerner adgang for den bruger på netværket. Brugere skal være deaktiveret eller slettet, når de ikke længere er ansat af virksomheden for at beskytte mod uautoriseret adgang.