Sådan installeres Microsoft Exchange 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installations-cd'en i computerens drev. En stænkskærm åbnes automatisk. Hvis det ikke vises, skal du klikke på Windows 'Start' -knappen og vælge 'Kør'. Indtast ' E: \ setup \ i386 \ setup 'i tekstboksen, hvor' E 'står for dit cd-rom-drev.

2.

Klik på' Næste 'på åbningen' Velkommen til Microsoft Exchange Installation Wizard '. Vælg' Jeg accepterer 'på licensaftale siden og klik på' Næste '.

3.

Indtast din Microsoft Exchange 2003 licensnøgle i Denne tekst er markeret med gule på cd-pakken til softwaren. Klik på 'Næste'. Ud for hver Exchange-komponent skal du klikke på rullemenuen og vælge 'Installer'. Klik på 'Næste'.

4.

Vælg 'Opret en ny udvekslingsorganisation' og klik på 'Næste'. Dette opretter en ny Exchange-gruppe for dit netværk. Indtast navnet på e-mail-organisationen i tekstfeltet, og klik på 'Næste'. < /p>

5.

Kontrollér dine installationsindstillinger og klik på 'Næste'. Softwareinstallationerne, som kan tage s Everal minutter. Klik på 'Udfør' og genstart din maskine, efter at installationen er fuldført.

Microsoft Exchange 2003 leverer dit netværk med e-mail-tjenester. Brugere kan oprette forbindelse via Microsoft Outlook eller en anden e-mail-software til at hente og sende e-mail på Exchange-serveren. Du installerer Microsoft Exchange på en computer på dit netværk, og e-mail-softwaren indeholder interne sikkerheds- og netværksindstillinger for e-mail-indbakke. Installationsprocessen bruger en guide til at guide dig gennem installationsproceduren.