Sådan installeres en Ethernet-driver på en Acer 6920

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download den korrekte driver fra Acer 's drivere og downloads side (se 'Ressourcer') ved hjælp af en computer, der er tilsluttet internettet. Gem den hentede fil til en ekstern enhed, som et flashdrev.

2.

Slut den eksterne lagerenhed til din Acer. Naviger til placeringen af ​​den downloadede driver. Højreklik på driveren og vælg 'Kopier 'Højreklik på skrivebordet og vælg' Indsæt '.

3.

Højreklik på' Denne computer 'og vælg' Administrer. 'Klik på' Enhedshåndtering 'på til venstre.

4.

Klik på '+' -tegnet ved siden af ​​netværksadaptere for at udvide listen. Højreklik på adapteren med et spørgsmålstegn ved siden af ​​det og vælg ' Opdater driver. '

5.

Klik på' Nej, ikke denne gang 'i guiden Hardwareopdatering, og tryk derefter på knappen' Næste '.

6

Klik på 'Installer fra en liste eller en bestemt placering', og tryk på 'Næste'.

7.

Klik på knappen 'Gennemse'. skrivebord hvor du gemte den downloadede driver. Vælg filen e og lad hardwareguiden installere filen.

8.

Luk enhedshåndteringen og genstart din computer.

I et computers operativsystem giver små programmer kaldet drivere CPU'en mulighed for at udnytte alle de input- og output-enheder, der er knyttet til den. Disse programmer kan blive beskadiget eller mislykkes fuldstændigt. De kan blive ustabile, og nogle gange kan en forsøgsopgradering helt opgraderes Afinstaller en fungerende version af driveren. Acer 6920 er ikke immun for disse problemer, og du skal muligvis geninstallere Ethernet-driveren for at netværkskortet fungerer korrekt.