Sådan kommer du online med en personlig bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at din bærbare computer er i stand til internettet. Det betyder, at det mindst skal have et LAN-kort installeret eller et trådløst PC-kort / PCI-kort, så det kan oprette forbindelse til en trådløs internetforbindelse.

2.

Tilslut et kabel DSL-forbindelse. For at gøre dette skal du bruge et UTP / Ethernet-kabel. Slut den ene ende til modemets internetport og den anden ende til LAN-porten på din bærbare computer. Vent til din bærbare computer til at opdage internetforbindelsen. Hvis du opretter forbindelse til et trådløst netværk, skal du fortsætte til trin 3.

3.

Aktiver din bærbare computers trådløse kapacitet. Nogle bærbare computere har en knap til denne indstilling, selv om nogle gør ikke. Tryk på knappen og sørg for at den er tændt, hvilket tyder på at dets trådløse kapacitet er blevet aktiveret.

4.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel' 'Netværksforbindelser.' Hvis vinduet Kontrolpanel er i kategorivisningen, skal du først klikke på 'Netværk og internetforbindelser' og derefter 'Netværksforbindelser.'

5.

Højreklik på 'Trådløs netværksforbindelse', og vælg derefter 'Se ledige trådløse netværk.' Vent på, at computeren scanner de tilgængelige trådløse netværk inden for rækkevidde. Vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til, og klik derefter på 'Connect.' Indtast netværket adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Tips og advarsler

  • Når du tilslutter til et trådløst netværk, skal du sørge for, at den bærbare computer ikke er placeret for langt fra den trådløse router / adgangspunkt. Jo tættere y ou er den kilde til trådløs forbindelse, jo bedre signal, som din bærbare computer modtager, hvilket muliggør en hurtigere internetforbindelse.
  • Enhver fungerende bærbar computer kan bruges til at oprette forbindelse til internettet. Så længe du har en tilgængelig internetforbindelse og de rigtige værktøjer, kan du nemt forbinde din personlige bærbare computer med et eksisterende netværk eller internetforbindelse. En bærbar computer kan oprette forbindelse til et kablet lokalnetværk (LAN) eller en tilgængelig trådløs forbindelse.