Sådan opstilles indbygget trådløs på en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows XP

1.

Højreklik på det trådløse ikon i meddelelsesområdet på din proceslinje (også kendt som systembakken) og vælg 'Se ledige trådløse netværk Vælg det trådløse netværk fra listen (opdater listen, ved at klikke på 'Opdater netværksliste', hvis det er nødvendigt) og klik på knappen 'Connect'.

/p>

3.

Type i den trådløse netværksnøgle (hvis du bliver bedt om det), og klik derefter på knappen 'Connect'. Du vil nu blive tilsluttet.

Windows Vista

1.

Åbn menuen 'Start' og klik på 'Opret forbindelse til' (i højre rude).

2.

Vælg dit trådløse netværk fra listen over tilgængelige netværk, og klik derefter på knappen 'Connect'.

3.

< p> Indtast din trådløse netværksnøgle i det rigtige felt (hvis du bliver bedt om det), og tryk derefter på 'Enter'.

Windows 7

1.

Højreklik på netværksikonet i meddelelsesområdet på din proceslinje for at se listen over tilgængelige trådløse netværk.

2.

Vælg det ønskede trådløse netværk fra listen og klik på 'Connect'.

3.

Indtast netværksadgangskoden (hvis du bliver bedt om det), og tryk derefter på 'Enter'.

Laptops og desktops med installerede trådløse netværksadaptere har mulighed for at oprette forbindelse til trådløse netværk. Mens det plejede at være forholdsvis dyrt, kommer hovedparten af ​​slutningen af ​​bærbare computere med en trådløst netværkskort indbygget i systemet. Hvis du har en bærbar computer med indbygget trådløs understøttelse, er processen bag opstilling af det ikke svært. Alt du skal gøre for at sætte det op er adgang til listen over tilgængelige netværk inden for rækkevidde, og vælg derefter en.