Sådan slettes historikfilen fra en søgemaskine

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Google-søgefeltet for at åbne rullemenuen for alle søgeord i din historie. Brug piletasterne på tastaturet til at fremhæve det udtryk, du vil slette, og tryk derefter på knappen 'Slet' på tastaturet. Historikfilen slettes. Gentag dette for andre søgeord.

2.

Klik på fanen under søgefeltet for Yahoo! Alle dine historikfiler kommer op, og du kan slette dem en efter en ved at markere dem med pilene på tastaturet og trykke på knappen 'Slet'.

3.

Åbn op din Bing søgehistorik boks. Alle dine tidligere søgninger vises, og du kan klikke på 'X' ved siden af ​​de filer, du vil slette. For at slette hele historien skal du blot klikke på 'Ryd alle', og hele din søgehistorik bliver slettet.

Af en eller anden grund vil folk undertiden slette en fil fra historien i deres søgemaskine. Du skal være opmærksom på, at sletning af hele din historie vil slette gemte data som huskede adgangskoder på websteder. Sletter en historikfil fra en søgemaskine som Google, Bing eller Yahoo! er enkel og tager kun et par sekunder at afslutte. Du kan vælge, om du vil slette en fil fra søgemaskinen, eller om du vil slette alle tidligere søgninger.