Fejlfinding af DNS-fejl

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kør'. Indtast 'cmd' i tekstboksen og tryk 'Enter'. Hvis du bruger Windows 7 eller Vista, skal du indtaste 'cmd' direkte i tekstfeltet, der vises på menuen 'Start'. Dette åbner din Windows-kommandoprompt.

2.

Indtast 'ipconfig / all' og tryk 'Enter'. Dette viser dine nuværende DNS-serverindstillinger sammen med din konfigurerede IP-adresse. Hvis du ikke har konfigureret en DNS-server, skal du skrive 'ipconfig / renew' og trykke på 'Enter.' Dette opdaterer dine TCP / IP-indstillinger og henter en ny DNS-server, som kan løse og DNS-problemer på maskinen.

3.

Skriv 'ipconfig / flushdns' .' Hvis et domæne flytter til en anden server, gælder den gamle IP-adresse ikke længere. Din computer gemmer de seneste IP-opslag, så det behøver ikke at ringe til DNS-serveren hver gang der er adgang til et domæne. Spyling DNS-cache får computeren til at sende en anmodning til DNS-serveren til den nye IP-adresse, som løser DNS-caching-problemer.

4.

Genstart DNS-tjenesten på din maskine. Indtast følgende kommandoer i kommandoprompten:

netstop dnscache
net start dnscache

Dette løser problemet, hvis computerens DNS-service er styrtet. < /p>

5.

Type 'ping -a domain\_name' i kommandoprompten og tryk på 'Enter.' Udskift 'domain\_name' med det websted, du vil gennemse. Dette sender en besked til DNS-server til at hente IP-adressen. Hvis denne kommando fejler, kan din internetudbyderens DNS-server være nede til vedligeholdelse, eller hvis internetudbyderen muligvis har en defekt server.

En domænenavnserver (DNS) giver oversættelser mellem venlige webadresser, der er indtastet i din browser og IP-adressen til værtsserveren. Uden DNS kan din computer ikke finde placeringen af ​​serveren for at se din yndlingswebside. Der er nogle almindelige måder at fejlfinding på DNS-problemer på din Windows-maskine. Dette hjælper dig med at afgøre, om DNS-problemerne er med din netværksindstilling, eller hvis din internetudbyder har problemer med serveren.