Sådan bruges to ledninger fra en computer til en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for din computer. Afbryd dit modem og router fra strøm. Indsæt det første netværkskabel i 'Ethernet' -porten bag på dit modem.

2.

Slut netværkskabelens ende til 'WLAN' eller 'LAN' port på bagsiden af ​​din router. Afhængig af modellen kan portene være placeret på siden eller toppen, snarere end på bagsiden.

3.

Indsæt den ene ende af det andet netværkskabel i netværksadapteren på bagsiden af ​​din stationære pc. Hvis du bruger en bærbar computer, skal du indsætte kablet i netværksadapteren på venstre eller højre side af laptopens base.

4.

Sæt den anden ende af kablet til en af ​​de nummererede porte på din router. Tilslut din router og modem til strøm.

5.

Tænd for din pc. Start til Windows. Klik på 'Start'. Klik på ' Kontrolpanel. 'Klik på' Netværks- og internetforbindelser. 'Klik på' Netværksforbindelser. 'Gennemgå den højre rude for et emne, der er mærket' Local Area Connection. 'Hvis du har tilsluttet din router, viser forbindelsen' Connected. '

Tips og advarsler

  • Kontroller, at der er tilsluttet et koaksialkabel til væggen og modemet, inden du tilslutter netværkskablerne til modemet, routeren eller pc'en.
  • En router giver dig mulighed for at forbinde flere computere til et netværk. Mens nogle routere er trådløse, som kræver, at du kun forbinder routeren med modemmet, kræver andre, at du tilslutter routeren til både modemet og computeren.

    For at forbinde en computer til et kablet netværk, skal du skal bruge to netværkskabler til at forbinde modemet til routeren og routeren til pc'en.