Sådan konfigureres Netgear FVS318

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og indtast IP-adressen til Netgear VPN router. Standard IP-adressen er 192.168.1.1. En velkomstskærm vises og fortæller dig, at en guide løber for at hjælpe dig med at guide dig gennem konfigurationsprocessen. Klik på 'OK' på denne velkomstskærm.

2.

Indtast routers brugernavn og kodeord. Standardværdierne for en ny router er 'admin' med et kodeord for ' adgangskode. 'Vælg' Nej, jeg vil konfigurere det selv 'for at starte den manuelle opsætning. Klik på' Næste '. Der vises en liste over IP-adresser. Disse IP-adresser er standardværdierne konfigureret på din router.

p> 3.

Vælg 'Få dynamisk fra Internetudbyder' for at tillade routeren at hente en IP-adresse fra din internetudbyder. Dette er en typisk installationstype for de fleste brugere. Hvis du har en statisk IP-adresse, Indtast en statisk IP-adresse i tekstboksen. Dette gør det muligt for en tekstboks hvor du indtaster brugernavnet og adgangskoden til at logge ind på din ISP-server. Indtast disse oplysninger og klik på 'Anvend'.

4. >

Klik på linket 'Tilføj service' til venstre i vinduet. Dette åbner et konfigurationsvindue, hvor du indstiller VPN-tjenesten. Indtast et navn til din VPN-tjeneste og vælg 'TCP / UDP' fra rullemenuen Indtast '5069' for start og afslut havne. Klik på 'Anvend' for at gemme dine indstillinger.

5.

Klik på 'Tilføj server' i venstre side af vinduet. Denne server er hvor trafikken er routeret fra internettet, og den er vært for dine loginoplysninger. Indtast serverens IP-adresse i tekstboksen. Indtast et IP-område for brugere, der logger ind på netværket fra VPN-tjenesten. Dette er IP-adressen tildelt computere, så de kan få adgang til interne netværksressourcer. Klik på 'Anvend' for at gemme din ændringer.

Netgear FVS318 giver dit netværk et VPN-gateway (Virtual VPN). En VPN giver dig mulighed for at 'tunnel' fra internettet til det interne netværk. Dette virker som en almindelig netværksforbindelse til dit interne hjem eller kontor netværk, så du kan hente filer, udskrive dokumenter og bruge interne applikationer. Netgear VPN kræver nogle indstillinger for at beskytte dit netværk fra uautoriserede brugere og oprette et pålideligt VPN-link.