Sådan opsættes to computere på en router med opkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug en telefonlinje til at forbinde din opkaldsrouter til din telefonstikkontakt. Sæt den ene ende i RS232-porten på din opkaldsrouter og den anden ende i stikkontakten. Indsæt opkaldsrouteren til en strømkilde ved hjælp af den medfølgende strømforsyning.

2.

Tilslut opkaldsrouteren til 'Modem' -porten på bagsiden af dit skrivebord eller din bærbare computer. Tænd for din computer.

3.

Følg de samme trin, som du normalt gør for at oprette forbindelse til din opkaldsforbindelse. Når du er forbundet til internettet, vil du se et blinkende netværksikon i meddelelsesområdet på din proceslinje.

4.

Højreklik på netværksikonet og vælg 'Connect til et netværk. ' Find den opkaldsforbindelse, du for øjeblikket er tilsluttet til, højreklik og vælg 'Egenskaber'.

5.

Marker afkrydsningsfeltet, der hedder 'Del denne computerens internetforbindelse med andre computere. 'Du vil se en ny guide, der hjælper dig med at konfigurere din opkaldsrouter til en trådløs opsætning. Følg vejledningen på skærmen, skriv et navn til dette netværk og vælg et kodeord (valgfrit).

< p> 6.

Tænd for den anden computer. Sørg for, at denne computer har et indbygget trådløst kort. Hvis det ikke har en, skal du købe en trådløs netværksadapter fra din lokale elektroniske butik. Når du ser netværksikonet i meddelelsesområdet på computerskærmen, skal du højreklikke på det og klikke på 'Opret forbindelse til et netværk.' Enkelt-klik for at fremhæve den trådløse opkaldsforbindelse, du oprettede. Klik på 'Connect' for at afslutte opgaven.

En opkaldsrouter giver dig mulighed for at dele din opkaldsforbindelse mellem to forskellige computere. Tilladt, forbindelsen bliver langsommere end normalt, men denne opsætning kan spare penge, da du kun bruger en enkelt forbindelse. Bemærk, at du skal bruge en opkaldsrouter til denne opgave. En opkaldsrouter er en router, der har en RS232-port. Dial-up routere er svære at finde i almindelige lokale elektroniske butikker, men er tilgængelige online på websteder som eBay, Amazon, osv.