Sådan tilslutter du en Netgear WGR614 Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk computeren. Sluk eller tag stikket ud af dit modem. Find netværkskablet, der kører fra dit modem til computeren, og afbryd slutningen, der er tilsluttet computeren.

2.

Slut netværkskablet til 'Internet' -porten på din WGR614 router. Internetporten er den nærmeste antenne på routeren.

3.

Tilslut netværkskablet, der følger med routeren, til en ledig port på routeren. Slut den anden ende til netværksstikket på din computer. Netværksstikket er det, hvorfra du tog stikket ud af modemkablet.

4.

Slut strømadapteren til routerens bagside. Sæt den modsatte ende i en stikkontakt. Tænd strømmen til modemet, eller sæt strømledningen tilbage i stikkontakten. Vent til modemet genstarter. Tænd strømmen til din computer.

5.

Start din internetbrowser. Naviger til '192.168.0.1' og indtast 'admin' i brugernavnfeltet og 'password' i adgangskodefeltet, når panelet læses.

6.

Klik på 'Næste' for at lancere routers automatiske installationsproces. Klik på 'Test', når alle indstillinger er konfigureret for at være sikker på, at din forbindelse blev genkendt korrekt. Klik på 'Logout' for at afslutte routeradministrationspanelet.

Tips og advarsler

  • For din egen netværkssikkerhed, skal du nulstille adgangskoden til din router, når du kommer til administrationpanelet.
  • Få kendskab til routerens sikkerhedsfunktioner til forhindre uønskede brugere i at logge på dit netværk.
  • Netgear WGR614 trådløs router giver et alternativ til at dele internetforbindelsen til dit hjemmenetværk. Hvis du ofte arbejder fra en bærbar computer, har fleksibiliteten til at oprette forbindelse til internettet fra flere rum eller tilslutte flere computere i huset til netværket, er WGR614 en levedygtig løsning. Det er afgørende for routerens operation, at du tilslutter det korrekt, ellers kan der opstå fejl i internetforbindelsen eller signalstyrken kan være dårlig.