Belkin Mimo Routers Installationsvejledning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer og kør softwaren til routeren. Denne software findes på en cd, der følger med routeren. Indsæt cd'en i computerens diskdrev, vent på, at menuen automatisk kommer op og følg instruktionerne på skærmen. Hvis du har hørt at have købt routeren eller mangler en cd, skal du downloade softwaren fra Belkins websted .

2.

Tag stikket ud af Ethernet-kablet, der kører til dit internetmodem fra din computer (lad det være tilsluttet modemet). Modemet er mellemmanden mellem din computer og internettet.

3.

Slut den løse ende af Ethernet-kablet fra modemet til den blå Ethernet-indgang på bagsiden af Mimo router og klik på 'Næste' på skærmbilledet til softwareopsætning.

4.

Vedhæft computeren til den trådløse router ved hjælp af et Ethernet-kabel (den ene er normalt inkluderet i routersættet ). Tilslut den ene ende af Ethernet-kablet til en af ​​de ubrugte Ethernet-porte på bagsiden af ​​Mimo router og den anden ende i computerens Ethernet-port. Når du er færdig, klik på 'Næste' på skærmbilledet til softwareopsætning.

p> 5.

Tilslut Mimo routerens strømforsyningskontakt i routerens bagside, og tilslut det derefter til et tomt stikkontakt, som skal tænde for enheden. Klik på 'Næste' på skærmbilledet til softwareopsætning.

6.

Kontroller routeren, og kontroller, at alle de korrekte grønne LED-lamper lyser. 'Internet' -lyset skal være på såvel som det 'trådløse' lys. Hvis de er alle på, skal du klikke på 'Næste' på skærmens softwareopsætning.

7.

Udfyld resten af ​​instruktionerne på skærmen på softwareopsætningsskærmen, indtil du ser 'Komplet . 'Klik på' Komplet 'for at afslutte installationen.

En trådløs trådløs router fra Belkin Mimo opretter et trådløst netværk i dit hjem eller kontor, der giver dig adgang til internettet fra enhver trådløs computer, der er i nærheden. Disse routere tager dit internet signal fra dit modem og sender det til trådløse antenner, der ofte findes i bærbare computere. Dette er kendt som Wi-Fi og er en yderst bekvem måde at få adgang til internettet, hvilket betyder at du kan surfe på internettet mens du ligger i sengen, sidder på sofaen eller slapper af på din veranda. Installation af en af ​​Belkins trådløse routere er en meget nem opgave, der kan udføres i løbet af få minutter.