Fejlfinding med Torrent Downloads

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, hvor mange seedere og leechers Torrent-filen har fra den hjemmeside, du fandt den på. Hvis antallet af leechere (folk der også downloader filen) er højere end antallet af seedere (folk, der er vært for filen), kan din download blive forlænget. Søg altid efter Torrents med et stort antal såmaskiner.

2.

Genkonfigurer din forbindelsesport. I din Torrent-programs forbindelsesindstillinger skal du nulstille din forbindelse eller randomisere den til en anden port, hvis din forbindelse er langsom eller fortsætter med at falde. Nogle porte kan være travlere end andre, hvilket gør at downloadprocessen tager længere tid.

p> 3.

Kontroller, at din internetforbindelse er stabil. Hvis du bruger Wi-Fi, og andre computere er forbundet til samme kilde, fungerer din forbindelse muligvis ikke fuldt ud. Prøv at forbinde direkte til routeren om muligt for at opretholde en uafbrudt forbindelse.

4.

Begræns antallet af filer, du forsøger at downloade samtidigt. Forsøg at hente mere end én fil på én gang

Tips og advarsler

  • Distribuering af downloadede filer uden tilladelse er ulovlig og kan resultere i misligholdelsesafgifter.
  • Downloading af torrenter kan gøres hurtigt og effektivt, når du tager nogle indflydelsesfaktorer i betragtning. Antallet af seedere (mennesker, der er vært for filen) og leechers (folk der også downloader filen) af Torrent spiller en stor rolle i download processen. Internetforbindelse er også en stor faktor i, hvor meget tid det tager også. Med en pålidelig Torrent-applikation kan du dog holde styr på alle disse faktorer og foretage ændringer til download som nødvendigt. At finde og opnå Torrents kræver forberedelse og tålmodighed.