Sådan bruges to modem på samme computer for at gøre internettet hurtigere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilføj en anden internetforbindelse. Kontakt din internetudbyder og bede om en ekstra linje. Anmod om en linje af samme type bredbånd (DSL eller kabel), du bruger i øjeblikket. Planlæg en teknikerudnævnelse til installation af den nye linje og modem.

2.

Kontroller, at hver forbindelse fungerer korrekt. Tilslut en stationær eller bærbar computer til hvert modem, og kontrollér, at der er internetforbindelse på hvert modem.

3.

Tilslut et Ethernet-kabel fra en af ​​modemene til 'WAN' port mærket '1' på bagsiden af ​​Peplink-routeren. Tilslut et Ethernet-kabel fra det andet modem til 'WAN' -porten mærket '2' på bagsiden af ​​routeren.

4.

Indstil routeren til 'Drop-in Mode .' Se brugervejledningen til specifikke instruktioner om udførelse af denne opgave.

5.

Slut et Ethernet-kabel fra 'LAN' -porten bag på Peplink-router til en Ethernet-adapter på din computer. Åbn en webbrowser for at bekræfte internetforbindelse. Din tilgængelighed for båndbredde er faktisk fordoblet.

I en typisk hjemme netværkssituation har en bruger et modem og en router eller blot en enkelt gateway til håndtering af lokale og internetnetværksforbindelser. Båndbredde er indstillet af internetudbyderen og varierer sommetider og begrænser endnu mere hjemmebrugerens evne til at strække båndbredde dollaren. Ved hjælp af en belastningsbalanceringsrouter giver en bruger mulighed for at have to internetforbindelser fra samme internetudbyder samtidig med at teoretisk fordoble den tilgængelige båndbredde. Load-balance routere, der tilbydes af virksomheder som Peplink, konfigurerer problemfrit med eksisterende netværk, hvilket giver en jævn overgang til forbedret båndbredde.