Sådan fjerner du en Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find den lille røde 'Reset' -knap på din Linksys-router. Typisk findes denne knap på bagsiden af ​​enheden. Knappen 'Reset' vil være stor nok til at være synlig, men for lille til at blive presset med kun din finger. Det vil også have ordet 'Reset' skrevet over det.

2.

Tryk på knappen. Brug enhver lille, tynd genstand, du kan finde, såsom en blyant eller en pen, så tryk på knappen 'Reset'. indikatorlys på forsiden af ​​din Linksys-router til flash. Når de blinker, kan du stoppe med at trykke på 'Reset' -knappen. Din enhed vil nulstille sig selv, og din Linksys-router bliver ikke længere muret.

Til 'mursten' er et slangbetegnelse, der bruges til at beskrive et stykke computerhardware, der har udviklet fejl for at blive ubrugelig. Enheden fungerer ikke længere, hvor det bliver så nyttigt som en almindelig mursten. Hvis din Linksys-router har udviklet fejl og forårsager din internetforbindelse til funktionsfejl eller stopper med at arbejde helt, kan du afbryde enheden ved hjælp af den indbyggede 'Reset' -knap.