Sådan installeres Java Uovervåget

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gem Java installationsfilerne (se Ressourcer) til en mappe på harddisken. Dobbeltklik på filen 'setup.exe' for at hente indholdet til din lokale mappe.

2.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kør'. Indtast 'cmd' i tekstboksen og tryk på 'Enter' -tasten. Dette åbner din Windows-kommandoprompten.

3.

Skriv 'cd \' i kommandoprompten for at pege det til roden på din harddisk. Skriv 'cd u0026 lt; installDirectory u0026 gt;' ind i kommandoprompten for at aktivere den mappe, hvor du downloadede installationsfilerne. Udskift 'u0026 lt; installDirectory u0026 gt;' med navnet på din Windows-mappe.

4. Skriv 'j2re-1\_4\_2\_06-windows-i586-p.exe / s / v' / qn IEXPLORER = 1 'i kommandoprompt. Denne kommando installerer Java lydløst og registrerer det med din Internet Explorer-browser. Tryk på 'Enter' og softwaren installeres på maskinen uden prompt eller verifikationsvinduer.

En uovervåget (eller lydløs) installation tillader administratorer at installere software uden nogen opfordringer. Uovervåget installation bruger specielle kommandolinjeindstillinger, som leveres af softwareinstallationsguiden. Den ubemandede installation i Java udføres i kommandolinjen Windows ved hjælp af et par installation 'switches', når du indtaster kommandoen. Dette er en fordel, når du installerer Java på flere maskiner på et stort netværk.