Sådan installeres et certifikat på en ISA-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'Administrative værktøjer' og vælg 'ISA Server Manager.' Dette åbner din primære ISA-serverkonsol, hvor du indstiller flere konfigurationsindstillinger, herunder certifikatet for dine websteder.

2.

Klik på mappen 'Personlig' i listen over muligheder på venstre. I detaljer sektionen skal du klikke på 'Import'. Dette starter certifikatinstallationsguiden. Klik på 'Næste' på åbningsskærmen.

3.

Klik på knappen 'Gennemse' for at vælge dit certifikat. Filen er opført som en '.cer' -fil på harddisken. Klik på 'Næste'. Indtast kodeordet for certifikatet og klik på 'Næste'. Marker afkrydsningsfeltet 'Marker den private nøgle som eksporterbar' og klik på 'Næste'.

4.

Klik på 'Afslut' på den sidste skærm. Certifikatet importeres til ISA-serveren. For at kontrollere, at certifikatet vises korrekt, skal du højreklikke på certifikatnavnet i hovedkonsolvinduet og vælge 'Egenskaber'. Dette viser dit organisationsnavn og websted for certifikatet.

Certifikater installeret på din internet sikkerhed og acceleration (ISA) giver brugere krypteringstjenester. Netværksadministratorer bruger krypteringstjenester til at beskytte følsomme data såsom socialsikringsnumre og finansielle og medicinske oplysninger fra uautoriseret adgang. ISA-serveren er en del af Windows Small Business Server (SBS), som leverer webtjenester til dine interne netværksbrugere. Ansøg et certifikat for intranetapplikationer, hvor medarbejdere indtaster private data.