Sådan konfigureres en SSL-port

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer'. Klik på 'Administrative værktøjer' i listen over programindstillinger. Klik på 'Internet Information Services (IIS)' i denne menu for at åbne din IIS-konsol.

2.

Højreklik på det websted, du vil redigere. Vælg 'Egenskaber' i menuen. Dette åbner et egenskabsvindue til dit websted, hvor du kan redigere flere af dine værtsindstillinger.

3.

Klik på fanen 'Websted'. I afsnittet 'Webstedidentifikation' angives et portnummer i tekstboksen mærket 'SSL-port'. Standardværdien er 443. Klik på 'OK' for at gemme dine webstedsindstillinger.

4.

Højreklik på dit IIS-servernavn i venstre rude og vælg 'Genstart'. Dette stopper og starter IIS-tjenesten, så dine portindstillinger træder i kraft.

Secured Sockets Layer (SSL) giver websteder med kryptering mellem værten og klientcomputeren. Alle webkonfigurationer til din Windows-webserver er angivet i IIS-konsolprogrammet Internet Information Services. Standardindstillingen for din SSL-port er 443, men denne port kan indstilles til enhver åben port på webserveren. Det betyder, at brugerbrowsere forbinder til den alternative port, når private data sendes til og hentes fra din sikrede server.