Sådan laver du en Windsurf Booster Antenne til WiFi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til webstedet Ez-12 Parabol Reflektor Skabelon (se Referencer).

2.

Rul ned til bunden af ​​siden og find Windsurf template image.

3.

Højreklik på billedet og vælg 'Save Image As' for at gemme skabelonen til din computer.

4.

Sæt tungt papir i din printer, som f.eks. Et ark med kortbeholdning. Dette papir skal være stærkt nok til at gøre en holdbar reflektor, men tynd nok til at printeren kan udskrive på.

5.

Dobbeltklik på skabelonbilledet på din computer for at åbne det.

6.

Vælg 'Udskriv' fra billedværktøjslinjen og udskrive billedet som et 'Fuldt sidebillede'. Du skal udskrive skabelonen så stort som muligt på det fulde ark uden at afskære noget af designet.

7.

Skær begge dele af den udskrevne skabelon ud. Vær forsigtig med at skære så tæt på skabelonformen som du kan.

8.

Skær og luk slidserne på det rektangulære stykke af skabelonen.

9.

Skær et stykke tinfoil i samme størrelse som det rektangulære stykke og lim det til bagsiden af ​​stykket.

10.

Indsæt fanerne på 'Windsurfer' -stykket af skabelonen i åbningerne af det rektangulære stykke af skabelonen. Dette vil få det rektangulære stykke af skabelonen til at kurve indad og afslutte Windsurfer-reflektoren.

11.

Skub Windsurfer-reflektoren ned på din antenne. Det buede rektangulære stykke skal placeres bag antennen, drejes for at imødegå retningen, som du vil fokusere på dit WiFi-signal. 'Windsurfer' -delen af ​​skabelonen skal være foran antennen for at holde den på plads.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke gør det har mulighed for at udskrive et billede som et fuldtidsbillede, skal du muligvis åbne malen i et grafikprogram som Microsoft Paint eller Photoshop for at ændre størrelsen på en fuld side.
  • Sørg for at ' Fortsæt firkantet 'firkantet er firkantet i form, hvis du ændrer skabelonbilledet.
  • Hvis din trådløse router har mere end en antenne, skal du oprette en Windsurf booster for hver.
  • Windsurf booster er en hjemmelavet parabol reflektor til en WiFi router. Du kan bruge en computer og dagligdags husholdningsartikler til at skabe denne reflektor. Når du placerer Windsurf-booster omkring WiFi-routerantenne, afspejler det et fokuseret trådløst signal i den retning, at booster peger på. Denne billige modifikation kan hjælpe med at styre og styrke et WiFi-internet signal, der skal nå en lang afstand.