Sådan opretter du et 1000MBPS netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Router Setup

1.

Placer din router, så den er så kort afstand som muligt fra et stikkontakt, din computer og et internetudtag. Din internetudbyder vil generelt har installeret et højhastighedsudtag til Ethernet, hvis du bestilte en Ethernet- eller fiberoptisk internetforbindelse.

2.

Slut routerens strømforsyning fra din router til stikkontakten

3.

Tilslut et Ethernet-kabel fra en af ​​dine router porte til en internetforbindelse.

4.

Tænd din router ved at trykke på knappen ved siden af ​​Ethernet-portene.

Tilslutningsopsætning

1.

Slut et Ethernet-kabel fra din computer til din router eller direkte til en Ethernet-port på din væg. Din computer har en Ethernet-port bag den, enten på toppen af ​​tårnet tæt på USB-portene eller nedenunder (hvor alle de integrerede komponenter er placeret).

2.

Tænd for din computer og vent indtil systemet er færdigstartet.

3.

Kontroller, at netværksikonet i n nederste højre hjørne af din proceslinje viser, at du har en sund forbindelse til internettet. Hvis du ikke kan se ikonet, skal du gå til din startmenu, klikke på 'Kontrolpanel' og klikke på 'Netværksforbindelser.' I Windows Vista og Windows 7 's kontrolpanel skal du gå til 'Netværks- og delingscenter 'derefter til' Administrer netværksforbindelser. ' Find din netværksforbindelse og se om statusen siger 'Forbundet'. Hvis en anden status vises, skal du kontakte din tjenesteudbyder for at hjælpe dig med dit problem.

Tips og advarsler

  • Forsøg ikke at lave højhastighedstog netværk via en trådløs forbindelse. Trådløse adaptere overføres ikke ved de høje hastigheder, som Ethernet-kabler har kapacitet til at bære.
  • For en lang tid siden bestod internettet hovedsagelig af opkaldsforbindelser i folks hjem. Situationen er ændret med efterspørgslen efter hurtigere forbindelser og udvikling af streaming video og storfil downloads. Kun efter begyndelsen af ​​den 21. århundrede har serviceudbydere været dristige nok til at tillade op til 1000 Mbps båndbredde for visse hjemmebrugere i nogle dele af verden til en overkommelig pris. Opsætning af en 1000 MBPS-forbindelse er ikke særlig vanskelig.