Sådan oprettes et websted i IIS på en lokal maskine

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative Tools' og klik på 'Internet Services Manager.' Dette åbner din webkonfigurationskonsol.

2.

Klik på 'Handling' -knappen øverst i vinduet. Klik på 'Ny' og vælg derefter 'Websted.' Dette åbner en konfigurationsguiden, hvor du kan konfigurere et nyt websted på din lokale maskine.

3.

Klik på 'Næste' på åbningsskærmen. Vælg 'Alle (ikke tildelt)' for IP-adressekonfigurationerne. Dette bruges, når du kun har en IP-adresse tildelt til en lokal maskine. Store webklynger kan have flere IP-adresser tildelt, så administratorer kan konfigurere en IP-adresse for hver hjemmeside. Klik på 'Næste' for at fortsætte.

4.

Indtast mappenavnet for placeringen af ​​webkoden på harddisken. Klik på 'Næste'. Markér afkrydsningsfelterne 'Read' og 'Execute' i filtilladelserne. Dette giver læserne mulighed for at se indhold og udføre webstedsapplikationer. Klik på 'Næste'.

Læs sammendragssiden for at bekræfte dine indstillinger og klik på 'Udfør' for at oprette hjemmesiden på serveren.

Internet Information Service (IIS) giver dig et hosting-miljø, hvor du kan vise websider til brugernes browsere. Webstedets applikationer er hostet på den lokale webhostserver. Du gemmer hvert websted i sin egen separate mappe. Du kan også oprette en hjemmeside i IIS på din lokale Windows-maskine. Dette er gavnligt for programmører, der designer websites, der ikke er klar til udgivelse. IIS har en konfigurationsguide til at hjælpe dig med at gennemgå oprettelsesprocessen.