Sådan opsætter du streaming musik på en hjemmeserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på 'Delte mapper' på Windows-skrivebordet. Dette åbner en liste over mapper, der er delt på tværs af dit hjemmenetværk.

2.

Højreklik på mappen 'Musik' og vælg 'Åbn'. Kopier dine musikfiler til denne mappe på hjemmeserveren. Denne mappe genkendes af andre Windows-maskiner som en åben adgang, delt ressource til musikfiler, så mediesoftwaren på din lokale computer kan læse den delte musik.

3.

Klik Startserveren 'Start' -knappen og vælg 'Indstillinger'. Klik på knappen 'Media Sharing' på hovedværktøjslinjen til venstre for skærmen.

4.

Vælg 'Til' i afsnittet 'Musik'. Du kan også aktivere deling til videoer og fotos. Klik på 'OK' for at gemme dine Home Server-indstillinger.

Windows Home Server giver dit netværk med streaming musik og video. Det betyder, at du kan afspille dine yndlingssange og film direkte fra hjemmeserveren til din personlige computer. Home Server-operativsystemet er en fjernet version af andre Windows-udgaver, der giver netværk med streaming af medier og delt fillagring. Du kan konfigurere din Home Server-computer til at streame medier ved at uploade indhold til dets delte ressourcefil og aktivere strømfunktioner.