Sådan slettes Windows ARP Cache

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows XP

1.

Klik på knappen 'Start' og klik på 'Kør'.

2.

Skriv 'CMD' uden citaterne og tryk på 'Enter' -tasten. Dette vil indlæse Windows-kommandoprompten.

3.

Skriv kommandoen nedenfor i din kommandoprompt.
C: \ u0026 gt; netsh interface ip slet arpcache

4.

Tryk på 'Enter' på tastaturet. Når kommandoen er færdig, vil du se en linje der siger 'Ok'. Luk kommandoprompten, når kommandoen er gennemført.

Bemærk: Hvis du får en fejl under udstedelsen af ​​denne kommando, eksisterer der en konflikt, der skal løses (se Tips).

Windows Vista / 7:

1.

Klik på 'Start' knappen og derefter 'Alle programmer.'

2.

Klik på mappen 'Tilbehør'.

3.

Højreklik på 'Kommandoprompt' linket og vælg 'Kør som administrator' fra højreklikmenuen. < /p>

4.

Type kommandoen anført nedenfor i din kommandoprompt.

C: \ u0026 gt; netsh interface ip slet arpcache

5.

Tryk på 'Enter' på tastaturet. Når kommandoen er færdig, vil du se en linje, der siger 'Ok'. Luk kommandoprompten, når kommandoen er gennemført.

Tips og advarsler

  • Af og til kan fejl i APR-cachen mislykkes under Windows XP. Dette skyldes en konflikt med routing og fjernadgangstjeneste. Dette sker kun, hvis denne tjeneste kører og tilfældigvis bruger en kortlægning i din ARP-cache. For at rette op på dette problem skal du deaktivere tjenesten (se Ressourcer).
  • Windows ARP bruges til at gemme netværkskort i dit system RAM. Disse kort gemmer destinationen for ofte brugte IP-adresser på din maskine. Lejlighedsvis kan ARP-cachen være beskadiget, og som følge heraf vil du have netværkstidsudsendelser, når du forsøger at få adgang til websteder. For at afhjælpe dette problem skal du manuelt rydde ARP-cachen.