Sådan Fix Iexplore

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'.

2.

Åbn mappen 'Alle programmer'.

3.

Klik en gang på ikonet 'Windows Update'. I modsætning til almindelige genvejstaster skal du kun klikke på en gang på genvejsikoner i mappen 'Alle programmer' for at starte deres respektive programmer.

4.

Klik på 'Check for Updates. ' Windows Update vil nu forbinde til internettet (via din eksisterende internetforbindelse) og søge efter tilgængelige opdateringer til de Microsoft- og Windows-relaterede programmer, du har installeret på din maskine.

5.

Markér afkrydsningsfelterne ud for eventuelle opdateringer (enten 'Anbefalet' eller 'Valgfrit'), der gælder for Internet Explorer. Hvis en opdatering gælder for Internet Explorer, vil den have navnet på browseren i titlen. Klik på 'Download og installer' for at opdatere Iexplore på din computer, som løser problemer, du havde.

'Iexplore.exe' er filen på din computers harddisk, der starter Internet Explorer-browseren. Den er placeret på din 'C' -harddisk i mappen 'Windows'. Hvis du har et problem med Internet Explorer , kan du løse disse problemer ved at køre Windows Update og opdatere Iexplore til den nyeste version. Microsoft udsender regelmæssigt patches til Internet Explorer, der er designet til at rette rapporterede problemer med softwaren.