Sådan flyttes en Sharepoint-portal fra en server til en anden

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn FrontPage 2003-programmet på din computer. Klik på 'File' i menuen øverst på værktøjslinjen, og klik derefter på 'Open Site'.

2.

Vælg din SharePoint portal fra listen 'Look In' og klik derefter på knappen 'Åbn'. Klik på 'Værktøjer' i menuen øverst på værktøjslinjen, og klik derefter på 'Pakker'.

3.

Klik på 'Eksporter' og en ny dialogboks vises på skærmen. Klik på hjemmesiden mappen fra listen 'Filer på webstedet' og klik derefter på 'Tilføj' knappen.

4.

Klik på 'OK' knappen og ' Save in 'dialogboksen vises. Vælg den mappe, hvor du vil gemme webpakken til, og klik derefter på knappen 'Åbn'. Klik på 'Gem' knappen.

5.

Klik på 'OK' knappen i meddelelsesdialogboksen, der dukker op. Klik på knappen 'Tools' igen, og flyt derefter musen over 'Pakker'. Klik på indstillingen 'Import'.

6.

Vælg den webpakke, du lige har gemt fra 'Look In' -listen, og klik derefter på knappen 'Åbn'. Indtast webadressen for den webserver, du vil importere SharePoint-portalen til, i feltet 'Destination'.

7.

Klik på knappen 'Import' og 'Sikkerhedsadvarsel 'dialogboksen vises. Klik på 'Ja' knappen og klik derefter på 'OK' knappen for at gemme dine ændringer. SharePoint-portalen bliver derefter flyttet.

En webportal er en link til en hjemmeside, der kan oprettes ved hjælp af FrontPage-applikationen. Du kan også bruge FrontPage til at flytte en portal på din nuværende SharePoint-server til en anden server. Ved at bruge pakkeværktøjet i FrontPage kan du importere alle varer fra dit websted, du vil have, og derefter eksportere dem til den nye server. Før du begynder processen med at flytte webportalen, skal du sørge for, at du har administratoradgang på din computer, og at du kender Uniform Resource Locator (URL) til den nye webserver.